Loading...
Обработва се...

Обща информация

Hacтoящитe oбщи ycлoвия ca пpeднaзнaчeни зa peгyлиpaнe нa oтнoшeниятa мeждy “Ка Фешън ” ООД, ЕИК BG 203690512, със седалище и адрес на управление: гр.Пловдив, жк Тракия, бл 205, вх А, телефон за връзка: 0897067161 и имейл адрес: jeffrey-bg@abv.bg нapичaнo пo-дoлy зa ĸpaтĸocт с наименованието на сайта си- Jeffrey.bg, и ĸлиeнтитe, нapичaни пo-дoлy КЛИЕНТИ. Настоящите Общи условия са задължителни за всички потребители на онлайн платформата. Всяко използване на платформата означава, че Клиентът се е запознал внимателно с тези общи условия за използване на сайта и се съгласява  да ги спазва безусловнo.

Всички представени в сайта цени са за един брой артикул с включено ДДС и са в български лева. Jeffrey.bg си запазва правото без предупреждение да ги променя. Цената на продукта не включва стойността на доставката до крайния клиент.

Обработка на лични данни

 

  1. Потребителят изрично се съгласява:

    1. да предоставя своите лични данни на “КА ФЕШЪН“ ООД,

1.2. “КА ФЕШЪН“ ООД да обработва, вкл. да събира, съхранява и използва предоставените от клиента лични данни.

2. “КА ФЕШЪН“ ООД се задължава да обработва, вкл. да събира, съхранява и използва предоставените му от Потребителя лични данни, само за целите, описани в настоящите общи условия, и/или във връзка със сключен между Потребителя и “КА ФЕШЪН“ ООД договор, както и в случаите, когато това изрично се изисква от действащото законодателство.

3. “КА ФЕШЪН“ ООД има право да откаже регистрацията за ползване на сайта и за предоставяне на предлаганите услуги, ако Потребителят не е дал съгласие за обработване на личните му данни съгласно точка 1 по- горе.

4. Потребителят има право да получи от “КА ФЕШЪН“ ООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с него, и ако това е така, да получи достъп до данните и следната информация:

4.1. целите на обработването;

4.2. съответните категории лични данни;

4.3. начините на обработване на личните му данни;

4.4. съществуването на право да се изиска от “КА ФЕШЪН“ ООД коригиране или изтриване на лични данни или ограничаване на обработването на лични данни, свързани с Потребителя, или да се направи възражение срещу такова обработване;

5.Право на изтриване (право „ да бъдеш забравен“): Потребителят има правото да поиска от “КА ФЕШЪН“ ООД изтриване на свързаните с него лични данни без ненужно забавяне, а администраторът има задължението да изтрие без ненужно забавяне личните данни, ако това не противоречи действащото законодателство.

 

6. Право на ограничаване на обработването: Потребителят има правото да изиска от “КА ФЕШЪН“ ООД ограничаване на обработването на негови лични данни, ако това не противоречи действащото законодателство.

7. Потребителят има право да поиска от “КА ФЕШЪН“ ООД да коригира без ненужно забавяне неточните лични данни, свързани с него. Като се имат предвид целите на обработването Потребителят има право непълните лични данни да бъдат попълнени, включително чрез добавяне на декларация.

8. Потребителят има правото да оттегли съгласието си по всяко време. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването, основано на дадено съгласие преди неговото оттегляне. Оттеглянето на съгласие е също толкова лесно, колкото и даването му.

9. “КА ФЕШЪН“ ООД няма право да обработва личните данни за цели, за които няма съгласие, а именно: цели извън посочените в т. 2 по – горе, освен в случаите, когато това изрично се изисква от действащото законодателство.

 

10. Преди да започне използването на лични данни за цели, различни от посочените в т. 2 по – горе, “КА ФЕШЪН“ ООД се задължава да информира незабавно Потребителя и да изиска неговото съгласие.

 

11. Потребителят изрично се съгласява, че “КА ФЕШЪН“ ООД има право да запамети върху информационна система или друго крайно устройство за достъп до страницата информация за потребителите

 


, изразяваща се в кукита (сооkies) - малки текстови файлове, които се запазват от интернет страница чрез интернет сървър върху твърдия диск на Потребителя и дават възможност за възстановяване на информация за същия, като го идентифицират, а също и за проследяване на действията му.

 

12. “КА ФЕШЪН“ ООД обработва лични данни съгласно Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679, GDPR). “КА ФЕШЪН“ ООД спазва всички процедури за предотвратяване на направомерен достъп и употреба на лични данни, в съответствие с европейското законодателство за защита на личните данни. Наред с това “КА ФЕШЪН“ ООД е внедрило корпоративни процедури за опазване на предоставените лични данни и използва мерки с повишена сигурност, както и технически и физически ограничения пред достъпа и използването на лични данни на своите сървъри. Относно човешкият фактор при работата с лични данни – “КА ФЕШЪН“ ООД дава достъп до лични данни в процеса на работа само на оторизиран за целта персонал.

13. “КА ФЕШЪН“ ООД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите онлайн. Разкриване на личните данни е възможно единствено в случаите, предвидени в законодателството и при спазване на нормативно установения ред.

14. “КА ФЕШЪН“ ООД си запазва правото да записва, съхранява и използва всякаква информация, необходима за неговото идентифициране и възпроизвеждане на изявлението за съгласие с Общите условия и Потребителят дава изричното си съгласие за това.

15. В случай, че потребителят не е съгласен да предостави своите лични данни на “КА ФЕШЪН“ ООД и/или “КА ФЕШЪН“ ООД да обработва личните му данни, то той следва незабавно да преустанови ползването на сайта.

 

 

Договор за покупко-продажба

Договорът за покупко- продажба  между Jeffrey.bg и клиента се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на онлайн платформата. При извършване на поръчка, клиентът получава потвърждение по имейл или телефон, че поръчката му е приета. Преди изпращане на поръчаната стока, Jeffrey.bg има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. Фирмата не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато клиентът е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, затова моля попълвайте коректно и внимателно адреса, телефона и имената си.

Доставки се извършват само в България. Доставката се извършва в сроковете, упоменати в тези Общи условия. При извънредни обстоятелства Jeffrey.bg си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира потребителя (най-често през официални празнични почивни дни, когато куриерските фирми не работят). Клиентът получава заедно със стоката касова бележка и документ от куриера, в който е посочена цената на поръчаната стока, както и цената на доставка. Плащането се извършва единствено и само чрез наложен платеж при получаване на заявените стоки до купувача. Клиентът заплаща на куриера общата сума от цената на заявените продукти плюс цената на доставката до посочения адрес.

Цената на доставката е 3,60 лв.+% от наложения платеж.

 

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт в рамките на три работни дни, считано от датата на потвърждение от Jeffrey.bg, че заявените продукти са налични и ще бъдат изпратени.

Който желае да спести разходи по доставката, е добре дошъл да получи поръчката си на място всеки делничен ден от 10:00 ч. до 18:00 ч. в нашите магазини. За тази цел трябва да се свърже с нас на посочения телефон или да добави коментар при поръчката на продукта, където да напише, че желае да получи заявеното на място и в кой от двата обекта е по-удобно за него. В този случай срокът за изпълнение от наша страна на вашата заявка е един работен ден.

Връщане на стока

Клиент има право да върне продуктите, поръчани от  Jeffrey.bg  в рамките на 14 дни от датата на доставката на продукта (според ЗЕТ). Възстановяването на сумата става с наложен платеж при получаване на върнатата стока при нас. Доставката в този случай е за сметка на клиента.

За да приемем вашата рекламация е необходимо да върнете продукта в оригиналната му опаковка - без да е премахнат поставения етикет, с касова бележка и без наличие от ползване или третиране с препарати. Разходите по връщане на продукта са за ваша сметка, като адресът, до който трябва да изпратите стоката е гр. Пловдив, офис на Еконт „Събота пазара“, с опция "преглед" и наложен платеж.

При неизпълнение на тези условия Jeffrey.bg  запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от Потребителя. Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

Благодарим Ви, че отделихте време, за да се запознаете с Общите условия на сайта.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване с www.jeffrey.bg !

 

Препоръчанo за вас...